Interiör renoveringar

Oavsett om du behöver få din fastighet ommålad eller du behöver bygga en enklare klädkammare så kan du tryggt vända dig till oss så hjälper vi dig snabbt, säkert och effektivt.

Vi erbjuder även totalentreprenad på din lägenhet/ villa renovering!

Vi lämnar alltid en kostnadseffektiv offert.

Det som är vår stora styrka och är att vi kan utföra allt arbete vid en totalrenovering ; målning, snickeri, golvläggning, golvslipning, köks- och badrumsrenovering, rivningsarbeten, el och VVS. All kompetens  under samma tak.

Vi utför:

 • TOTALA RENOVERINGAR LÄGENHET / VILLA
 • SNICKERI ARBETEN
 • KÖKSRENOVERINGAR
 • BOSTADSRÄTTSENTREER
 • MÅLNING
 • GOLVSLIPNING
 
 

Nöjda kunder

Det viktigaste för oss är att NI blir nöjda . Detta är den bästa marknadsföringen man kan få.

Därför är vi väldigt måna om att arbete vi utför ska bli riktigt bra så att du som anlitar oss känner dig 100% nöjd. Vi kvalitetssäkrar hela projektet genom att se till att rätt material väljs, underarbetet blir ordentligt utfört och att slutetappen sker på ett korrekt sätt.

Detta blir effektivt arbete och minskar kostnaderna betydligt för dig som kund. Vi har alltid en projektansvarig som följer arbetet löpande och håller dig underrättad om hur renoveringen fortlöper.

< – Tillbaka

Vill du bli kontaktad?

  Information 

  När vi fått din intresseanmälan titta vi på informationen du angett och återkommer sedan till dig.

  Då får du chansen att berätta mer om din fastighet och vad du behöver hjälp med. Vi kan då betsämma ett datum & tid då vi kan titta på din fastighet och ge dig ett kostnadsförslag.

  Du kan även ringa eller skriva till oss direkt.

  08 660 80 64

  0739 88 99 86

  info@stockholmrot.se