Fönsterenovering

Vi förstår vikten av att ha vackra och funktionella fönster i ditt hem. Hos oss hittar du både expertisen att ge dina gamla fönster nytt liv genom skicklig renovering och den kunskap som krävs för att montera nya, moderna fönster som uppfyller dagens standarder i både design och energieffektivitet.

Vårt engagerade team ser till att varje projekt genomförs med precision, kvalitet och kundens önskemål i åtanke. Kontakta oss idag för en konsultation!

Nöjda kunder

Det viktigaste för oss är att NI blir nöjda . Detta är den bästa marknadsföringen man kan få.

Därför är vi väldigt måna om att arbete vi utför ska bli riktigt bra så att du som anlitar oss känner dig 100% nöjd. Vi kvalitetssäkrar hela projektet genom att se till att rätt material väljs, underarbetet blir ordentligt utfört och att slutetappen sker på ett korrekt sätt.

Detta blir effektivt arbete och minskar kostnaderna betydligt för dig som kund. Vi har alltid en projektansvarig som följer arbetet löpande och håller dig underrättad om hur renoveringen fortlöper.

 

 

Vill du bli kontaktad?

  Information 

  När vi fått din intresseanmälan tittar vi på informationen du angett och återkommer sedan till dig.

  Då får du chansen att berätta mer om din fastighet och vad du behöver hjälp med. Vi kan då betsämma ett datum & tid då vi kan titta på din fastighet och ge dig ett kostnadsförslag.

  Du kan även ringa eller skriva till oss direkt.

  08 500 880 80

  0702 665 663

  info@stockholmrot.se